Versier je boom met een doel dit jaar

Steun KiKa met aankoop van unieke kerstballen. Met deze actie zetten wij ons samen met de Tuinbranche in voor een ongelofelijk mooi doel: geld ophalen voor onderzoek in de strijd tegen kinderkanker. Samen met onze vier KiKa helden van dit jaar Femke, Judith, Vera en Roos hebben wij vier unieke KiKa Kerstballen ontwikkeld. Ieder met een eigen persoonlijk verhaal, vertaald in een prachtige tekening. Met de aankoop van 1 KiKa kerstbal gaat er €2,50 direct naar KiKa.

Meer informatie over de actie en verkooppunten in jouw buurt is te vinden op www.kikakerstbal.nl, deze unieke kerstballen worden alleen in Nederland verkocht. 

Daarop staan ook de verhalen van de KiKa-helden van dit jaar: Femke, Judith, Vera en Roos. Deze patiëntjes hebben ieder een eigen verhaal, die ze met een tekening verbeelden. KiKa-held Femke over haar kunstwerk: “Op mijn kerstbal heb ik Chemo-Kasper getekend. Chemo-Kasper heeft veel vriendjes gemaakt. Hij helpt die vriendjes bij het vechten tegen de kankercellen. Ik wens jullie allemaal een Merry Xmas!”